Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Le van mondva ez az előfizetés?

Le van mondva ez az előfizetés?

Figyelt kérdés

Előfizettem a tinder goldra és azt írták az Iphoneom beállításaiba illetve az App Store-ban tudom lemondani, mindegyiknél az előfizetések menüpont alatt. Elméletileg ott sikerült leiratkoznom, de ha rámegyek, akkor még mindig ott van maga az előfizetés és a lejárati dátuma. De semmi más, csak annyi, hogy csomagja ekkor és ekkor ilyen áron újul meg amíg le nem mondja.

De már lemondtam. És ezt olvastam az Apple supportnál: Ha nincs Törlés gomb, vagy egy lejárattal kapcsolatos üzenet jelenik meg piros betűkkel, akkor az előfizetés már lemondásra került.

Akkor ez most le van mondva?

2022. dec. 7. 23:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak azt mutatja meddig érvényes még a kifizetett előfizetésed? És utána nem újul meg.
2022. dec. 8. 07:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom, még sosem csináltam ilyet, de semmilyen opciót nem ajánl fel, ezért gondoltam, hogy már le van mondva de erre a hónapra még érvényes
2022. dec. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!