Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik hardver miatt nem tölt...

Melyik hardver miatt nem tölt be több képet a FB?

Figyelt kérdés

A problémám a következő:

Ha laptopról valaki profiljában átakarnék nézni mondjuk több száz feltöltött fényképet vagy a messengerben a megosztott média tartalmak között akarok visszanézni egy régi képet sajnos lehetetlen, ugyanis kb. 300-400 fotót tölt be mindig max. utána a 3 kis pötty "homokóra" csak dolgozik és nem történik már semmi....

Azt nem értem, hogy a feladatkezelő szerint semmi sincs a maximumán vagy ilyesmi...(Proci 10-20%, RAM 85-88%, GPU 10-20%, SSD 2%)

Én laikusként arra gondolok, hogy a RAM hiába nem 100% használtságú, elkülönít belőle valamennyit a rendszer és nem engedi felhasználni? Ugyanis 89-90% fölé soha nem tudtam felvinni semmivel.

Paraméterek: Win 10, Firefox böngésző (legfrissebb természetesen)

Intel core i3 7020

RAM 4GB

Integrált vga ?

2022. dec. 7. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem itt inkább a Facebook-kal magával van a gond, mert bizonyos számú kép felett nekem sem tölt be újabbakat vagy csak nagyon lassan, és teljesen mindegy hogy melyik gépről vagy eszközről vagyok - iPhone-ról, iPad-ről, munkahelyi laptopomról (Ryzen 7 PRO 5850U, 32GB RAM), otthoni gépemről (Ryzen 5 3600, 32GB RAM), tökmindegy, ugyanolyan.
2022. dec. 7. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez Facebook bug, nem hardver hiba. Ilyenkor kattints át egy másik beszélgetésre, vissza az előzőre, majd nyisd meg a képeket, és tudod tovább folytatni. Egy darabig... és utána megint átkattint-visszakattint-folytat. És ha már végleg meguntat ezt a játékot, akkor nincs más lehetőség, mint nagyban nézegetni a képeket, és alul a kis thumbnail képeknél továbbkattintgatni.
2022. dec. 7. 10:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Az utolsó ötlettel az a baj, hogy ugyan ez van. Akár egérrel, akár nyíllal kattintok egy idő után már nem ugrik középre a kis thumbnail, majd egyszer csak ismételni kezdi az utoljára betöltött 5-10 fotót.

A másik ötlet nem jön be nekem, mindig ugyan oda ugrik csak ahol előzőleg is homokórázott.

Első válaszolónak is lehet igaza, annyi, hogy nekem mobilon 2x ennyit simán betölt, megszámoltam (nyilván nem egyesével) kb 600-800 fotót tölt be messengeren mindenkinél, a laptop 300-400.

2022. dec. 7. 10:49
 4/10 DK-s ***** válasza:

Én is köszönöm a válaszokat!

Pont ma, és pontosan ugyanezt a hibát próbáltam valahogy orvosolni, és megspóroltatok nekem 30.000-t!

Ugyanis egy régi, DDR2-es RAM-ot használó gépem van, és abból ritkaság a 4Gb-os.

Ha most nincs ez a kérdés, akkor fél óra múlva kidobtam volna a lóvét az ablakon!

2022. dec. 7. 11:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Rohadt idegesítő ugye? :)
2022. dec. 7. 11:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Én pl. visszaakartam nézni pár közös nyaralásos fotót az exemmel meg barátaimmal amiknek a tizede van csak lementve a gépen... de egyszerűen fél óra után úgy sikerült odakerülnöm, hogy "keresés a beszélgetésben" funkcióval próbáltam kulcsszavakkal odajutni a nyaraláshoz... persze rá kellett jönnöm, hogy a szótövét ragok nélkül nem ismeri el csak ha teljes egyezés van...
2022. dec. 7. 11:27
 7/10 DK-s ***** válasza:

#6-nak (kérdezőnek):

Egy 11.000 fős facebook csoportom van, és tá kellene néznem a tagokat. XD

Szerinted?

2022. dec. 7. 11:34
 8/10 DK-s ***** válasza:
*át kellene
2022. dec. 7. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:
lassú hálózati kapcsolat csinál ilyet pl.
2022. dec. 7. 11:44
 10/10 DK-s ***** válasza:

#9-nek:

Az én esetemben biztos hogy nem.

Az első, kb száz profilt még normálisan "bepörgeti", majd szép lassan akadozni kezd, végül már másodpercekig "karikázik".

2022. dec. 7. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!