Melyik hardver miatt nem tölt be több képet a FB?
A problémám a következő:
Ha laptopról valaki profiljában átakarnék nézni mondjuk több száz feltöltött fényképet vagy a messengerben a megosztott média tartalmak között akarok visszanézni egy régi képet sajnos lehetetlen, ugyanis kb. 300-400 fotót tölt be mindig max. utána a 3 kis pötty "homokóra" csak dolgozik és nem történik már semmi....
Azt nem értem, hogy a feladatkezelő szerint semmi sincs a maximumán vagy ilyesmi...(Proci 10-20%, RAM 85-88%, GPU 10-20%, SSD 2%)
Én laikusként arra gondolok, hogy a RAM hiába nem 100% használtságú, elkülönít belőle valamennyit a rendszer és nem engedi felhasználni? Ugyanis 89-90% fölé soha nem tudtam felvinni semmivel.
Paraméterek: Win 10, Firefox böngésző (legfrissebb természetesen)
Intel core i3 7020
RAM 4GB
Integrált vga ?
Az utolsó ötlettel az a baj, hogy ugyan ez van. Akár egérrel, akár nyíllal kattintok egy idő után már nem ugrik középre a kis thumbnail, majd egyszer csak ismételni kezdi az utoljára betöltött 5-10 fotót.
A másik ötlet nem jön be nekem, mindig ugyan oda ugrik csak ahol előzőleg is homokórázott.
Első válaszolónak is lehet igaza, annyi, hogy nekem mobilon 2x ennyit simán betölt, megszámoltam (nyilván nem egyesével) kb 600-800 fotót tölt be messengeren mindenkinél, a laptop 300-400.
Én is köszönöm a válaszokat!
Pont ma, és pontosan ugyanezt a hibát próbáltam valahogy orvosolni, és megspóroltatok nekem 30.000-t!
Ugyanis egy régi, DDR2-es RAM-ot használó gépem van, és abból ritkaság a 4Gb-os.
Ha most nincs ez a kérdés, akkor fél óra múlva kidobtam volna a lóvét az ablakon!
#6-nak (kérdezőnek):
Egy 11.000 fős facebook csoportom van, és tá kellene néznem a tagokat. XD
Szerinted?
#9-nek:
Az én esetemben biztos hogy nem.
Az első, kb száz profilt még normálisan "bepörgeti", majd szép lassan akadozni kezd, végül már másodpercekig "karikázik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!