Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez melyik e-mail cím lehet?

Ez melyik e-mail cím lehet?

Figyelt kérdés

Az instagram fiókomba nem tudok bejelentkezni reggel óta és amikor beszeretnék állítani egy új jelszót a fiókomnak akkor ide küldi az e-mailt.

p***@f*****.net

Ez melyik lehet.

Valahogy meg lehet oldani hogy visszakapjam a fiókomat ha ez nem sikerül?

2022. dec. 7. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Emlékezned kell a saját e-mail címedre. Keresd ki ahova leírtad. (Mert ugye ilyen fontos dolgokról mindig van valahol leírása az embernek.) Vagy ha nincs, akkor ez volt a tanúló pénz...
2022. dec. 7. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet visszafejteni. Ha valóban a tiéd a fiók, akkor előbb-utóbb meg lesz az email cím, ha pedig nem a tiéd, akkor meg úgy sincs abban a fiókban neked semmi keresnivalód.
2022. dec. 7. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Bízz meg néhány nehézfiút hogy verjék ki belőled az információt.

De csak sikerdíjat fizetsz ha ez sikerül nekik, de ha nem akkor legfeljebb a munkát élvezhetik...

2022. dec. 7. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:

frontiernet.net

yahoo felületen tudsz belépni

2022. dec. 7. 11:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Sikerült.

A másik régi e-mail címem volt az eredeti.

Kaptam egy e-mailt az instagramtól, hogy megváltozott az e-mail címem az instagram profilomnál. Természetesen nem én voltam és visszabírtam állítani alapra a fiókomat.

2022. dec. 7. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!