Vissza lehet nézni, hogy ctrl f-el mikre kerestem rá?
Figyelt kérdés
Pdf dokumentumokban keresgéltem és nagy szükségem lenne rá, hogy mik voltak azok, ugyanis vizsgakérdések lesznek. Valaki tud rá megoldást? Illetve word doksiban is kerestem ha esetleg ott lehetséges, valamin egy internetes oldalon is.2022. dec. 6. 18:36
2/2 anonim válasza:
A keresést nem, az újabb Windows-ok elmentik az utolsó 25 vágólapi tartalmat, ha bekapcsolod a Winkey+V-vel (ez hozza elő a panelt is). Akkor működne a dolog, hogy amire rákeresel az előtte vagy utána vágólapra kerül. És persze ez utólagosan nem fog működni, csak mostantól ha tudatosan használod a funkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!