Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A YouTube-on a mozifilmes...

A YouTube-on a mozifilmes megvilágítás funkció mit hivatott csinálni?

Figyelt kérdés
akárhogy kapcsolgatom semmi különbséget nem látok.

2022. dec. 5. 06:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"azt meg főleg nem amit a videóban is említenek sem pc-n, sem telefonon."

Ez a bajom nekem is, hogy sem a videó körül, sem a videón nem látok semmi változást.

Vagy csak olyan szinten minimális az eltérés, hogy vak vagyok hozzá én is??

Olyan lehet ez a funkció, mint azok a hülye kvízkérdések, hogy csak pár ember láthatja az egyetlenegy színárnyalattal eltérő képet, de az adott oldal automatikus képtömörítése miatt az az egy színárnyalatnyi külnbség elveszik és senki nem érti, hogy mit kéne látni.

2022. dec. 5. 07:56
 12/19 A kérdező kommentje:

11

Pedig azokon a teszteken még látni is szoktam a különbséget 🤣. De ehhez annál is jobb szem kell ezek szerint.

Megnéztem TV-n is mondván ha a 4K Qled TV-n sem látom akkor semmin se fogom... hát ott se látom xd.

2022. dec. 5. 08:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Na, mostmár telefonon megjelenik.

A videó alatt, a címe mögött lesz egy picit olyan színű a háttér.

De nem mindig rögtön a videó körül jelent meg, mert az egyiknek pl. fél centivel lejjebb volt a címe és így az az effekt is.

2022. dec. 5. 08:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Tudtommal a videó körül gloom effekt lesz. Te azért nem látod mert teljes szélességben van a lejátszód, már nincs szabad hely ahova kitehetné.
2022. dec. 5. 08:31
 15/19 anonim ***** válasza:
*bloom, nem gloom
2022. dec. 5. 08:31
 16/19 anonim ***** válasza:

A vicc az, hogy csak alapértelmezett nézetben jelenik meg (sötét témánál).

Mozi módban már nem. Pedig úgy még odaférne.

2022. dec. 5. 08:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak sötét témánál van normál nézetben. Szóval ha a széles mozinézetet használod, akkor nem látszódik.
2022. dec. 5. 08:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja, nemrég volt itt egy kérdés, ahol az illető azt hitte, a monitora hibás és a sok barom még egyet is értett vele, mikor napnál világosabb volt, hogy ez egy új Youtube funkció. Csak szerintem még kírérleti dolog és nem mindenkinél aktív (nálam pl megy). Meg nem tudtam, hogy ki is lehet kapcsolni.
2022. dec. 5. 09:35
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Nem kísérleti, már mindenkinél megy. Csak sötét témánál és normál nézetben látható.
2022. dec. 6. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!