A mega.nz oldal biztonságos? Nekem egy idő után összeomlik tőle a böngésző. Miért?
Letöltök olyan 20 fájlt, utána hibát jelez a letöltésnél és lelassul a böngésző, majd be is záródik. Másnál is van ilyen? Talán a memóriát eszi meg?
Van egy limit, hogy bizonyos idő alatt mennyit lehet letölteni onnan, de ez ettől független. Ha újraindítom a böngészőt, tudom folytatni a letöltést.
A gépem stabil, mástól nem szokott összeomlani.
"A mega.nz oldal biztonságos?"
Igen.
Egyébként pedig töltsd le a Mega alkalmazást és könyebb fájlokat letölteni meg feltölteni.
Hú, én meg kicsit aggódtam, hogy valami vírust szed össze a gép, mert nem túl normális dolog, ha összeomlik a rendszer. Köszi!
3. válaszoló, szerintem tegyél fel egy saját kérdést arról, amit írsz, mert én nem tudom a választ.
8. Szerintem a sok illegális tartalom miatt kapcsolták le azt az oldalt, arról meg talán nem a létrehozója tehet. Igény így is, úgy is van rá, hogy nagyméretű fájlokat megosszanak egymással az emberek. Az autó ügyeiről nem tudok, de ettől még lehet igaz.
Bár gondolom, víruirtó jelezne a gépen, ha valami gond lenne az oldallal.
A fagyások viszont rejtélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!