Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van a facebookon tiltás...

Sssaszem kérdése:

Miért van a facebookon tiltás lehetőség? Miért nem lett volna jobb, ha valaki zaklat akkor adnánk egy esélyt, a tiltás helyett?

Figyelt kérdés

2022. dec. 1. 17:57
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
UI: Ugye másnak nem esik jól, ha letiltják őt, kivéve, ha egy személy nem szeretne tőle semmit.
2022. dec. 1. 17:58
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
és ha a másik fél kapott egy esélyt, de továbbra is zaklat, akkor azt hogy oldja meg az ember? bociszemekkel kérleljen, vagy mi?
2022. dec. 1. 17:59
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Van pl olyan is hogy "üzenetek figyelmen kívül hagyása" ezzel pedig átkerül az engedélykérések - kéretlen tartalom mappába a másik fél üzenete. De vannak még más módok is. A tiltás nyilván a végső fegyver :)
2022. dec. 1. 18:00
 4/27 A kérdező kommentje:
De miért NEM lehetne egy utolsó esélyt adni, pl: megbánja a tettét, "elnézést, soha többet nem fog ilyen előfordulni." A kettesnek és a hármasnak ment a zöld kezecske.
2022. dec. 1. 18:03
 5/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk, hogy nem fogok ilyet csinálni, stb stb
2022. dec. 1. 18:04
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

"De miért NEM lehetne egy utolsó esélyt adni"

Természetesen lehet. Embere és helyzete válogatja, hogy ki kitől hány esélyt kap. Ha valaki meg már egy esélyt sem akar adni a másiknak, de az még mindig zaklatja, arra pont jó a tiltás opció.

2022. dec. 1. 18:06
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
Mire esélyt?
2022. dec. 1. 18:08
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem kiváncsi a mondandódra, akkor tilt. Ha nem akar utolsó esélyt sem adni, akkor megvan ahhoz is a joga. Ezt csak ő tudná megmondani mi az az ok, de egész biztosan nem véletlen, ha valakit letiltanak. Nyugodj meg a való életben szemtől szemben sem érdekelné a búrád, online meg nem tudja másképp jelezni.
2022. dec. 1. 18:09
 9/27 anonim válasza:
100%
Mert vannak olyan emberek akik megérdemlik, hogy egyből tiltásra menjenek. Szerintem ez egy jó funkció, pl. az egyik rokonom folyamatosan írt, hogy küldjek neki pénzt. Letiltottam. Aztán egy volt osztálytársam valami bogyókat árul, minden másnap kaptam tőle meghívót valami előadásra. De engem is tiltottak le, őszintén nem érdekel, meglepődtem, ennyi. Nem kell a Facebookon annyira komolyan venni..
2022. dec. 1. 18:11
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tetszik, amit először írt? Szerinted meg kéne írni neki, hogy legközelebb szíveskedjen mást írni? Azt miért lehet elfogadni, hogy annak nem vagy kíváncsi a második üzenetére, akinek már az első ilyen?
2022. dec. 1. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!