Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ilyen üzeneteket valahogy...

Az ilyen üzeneteket valahogy lelehet tiltani?

Figyelt kérdés

[link]

Nem rendeltem semmit.

Ennek a feladója pl.: Posta Ügyfélszolgálat (no-reply-maygarpostaJJ991643710@univ-tln.fr)

Volt amikor ezt írták: Javítsa ki szállítási címét a megrendelés kiszállításához.

2022. dec. 1. 08:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod letiltani, mert mindig más címről küldik. Ha vannak tipikus szófordulatok, akkor szövegtartalom alapú szűrőt be tudsz állítani. Ez viszont a küldést megakadályozni nem fogja (és más módszer sem), és előfordulhat hogy olyan üzenetet is kiszűrsz túl általános kifejezések tiltásával, amit viszont látnod kellene.
2022. dec. 1. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Én ezekben az ékezet nélküli szavakban gondolkodnék a kiszűrésnél, vagy az alsó sor (Deutsche Post).
2022. dec. 1. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Ilyeneket szoktam én is kapni, a gmail automatikusan a spam mappába teszi. Újabban már sms üzenetet is kapok hasonló tartalommal.
2022. dec. 1. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:
kamu átverős üzenet
2022. dec. 1. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ennek a feladója pl.: Posta Ügyfélszolgálat (no-reply-maygarpostaJJ991643710@univ-tln.fr)"

A végét is nézd, ez a Toulon-i egyetem, valószínűleg feltörték.

[link]

2022. dec. 1. 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul "maygarposta"
2022. dec. 1. 10:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Csak annyiból idegesít, hogy törölgetni kell őket.

Valahonnan megtudták az email címemet és próbálkoznak velem hátha fizetek.

2022. dec. 1. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Érthető, annyit tehetsz, hogy spam-nek jelented, és/vagy szűrőt állítasz be. Esetleg átmész másik szolgáltatóhoz, amelyik automatikusan kiszűri az ilyeneket...
2022. dec. 1. 10:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Van nekem 3 email címem is - freemail.hu, - citromail.hu, - gmail.com
2022. dec. 1. 10:52
 10/10 NTBS ***** válasza:
Nem tudod tiltani
2022. dec. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!