Miskolci digis üzletkötő?
Figyelt kérdés
Avasra kellene net, telefon és tv már van tőlük, így nem lehet csak személyesen szerződést módosítani vagy esetleg üzletkötőn keresztül. Mivel van pici baba, nem tudok személyesen intézkedni :(2010. szept. 30. 13:55
1/3 anonim válasza:
Ha van telefon akkor a legegyszerűbb felhívni őket és megkérdezni, hogy ki a helyi üzletkötőjük.
2/3 anonim válasza:
Nehéz volt a digi.hu-n kettőt klikkelni.
3/3 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket! De ha végig elolvasod, talán leesik. Van központi telefonszámuk meg honlapjuk én is tudom, és bármilyen hihetetlen nem tudtak adni üzletkötőtől telefonszámot. Azt mondták intézzem személyesen,vagy keressek egy üzletkötőt, sok helyen plakátolnak. Mivel kis gyerekem van az üzletkötő lett a célszerűbb megoldás.
Amúgy itt az ember általában segítséget kér és nem kioktatást.
Köszönöm a szíves segítséget, de már találtam üzletkötőt időközben.
2010. okt. 1. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!