Lehet sim kártya nélkül mobilnetezni?
Figyelt kérdés
Vannak ezek a mini pci-e wwan kártyák. Ezekbe lehet sim kártyát tenni? Ha igen, hogyan? Szét kell szerelni mindig a laptopot amikor cserélni akarom a sim kártyát?
Vagy a gépen is lehet tárolni a sim kártyán lévő adatokat és akkor nem kell mindig betenni a sim kártyát?
2022. nov. 28. 13:11
1/10 anonim válasza:
A sim kártya foglalat külön van a laptopban, általában az akku alatt
teljes méretű sim kárya szokott kelleni bele
2/10 anonim válasza:
illetve
"Lehet sim kártya nélkül mobilnetezni?" > nem
3/10 anonim válasza:
Biztos van már olyan fajta, ami eSIM-mel működik. Nekem volt olyan gépem, amibe SIM-et lehetett rakni, nem kellett csavarhúzó, hogy hozzáférjek (de sosem használtam).
4/10 anonim válasza:
A laptopon van a sim foglalat, az egyémbe micro sim megy. Hogy az hogyan csatlakozik a wwan kártyához nem tudom, mert az viszont nincs benne, nem is volt (céges laptop, így kaptam).
5/10 anonim válasza:
4: egy külön i/o interfaceként kezeli a rendszer
6/10 anonim válasza:
sim kártya nélkül nem fogsz mobilnetezni.
7/10 Közveszélyes Kontár válasza:
vehetsz mobilnet routert ami wifivel szorja szet netet es arra csatalkozol, hozzaferesipontot
mi a gond azzal, leirasodbol arra kovetkeztetek hogy van egy belso mobilnetvevo laptopban
belenyomjak simet es kesz, megoldja szerviz, nem horribilis osszeg hogy megtegyek, ha te hazilag nem tudod
8/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam veszek egy mini pci-e wwan kártyát az asztali számítógépembe, de nincs rajta sim kártya hely, tehát gondolom nem működne.
2022. nov. 28. 17:45
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. nov. 28. 19:16
10/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!