Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vodafone port forward?

Vodafone port forward?

Figyelt kérdés

CH7465VF modem.

Hogyan tudnék port forwardot beállítani?

Webszervert szeretnék publikussá tenni (ideiglenesen 1-2 ember számára).

2022. nov. 27. 10:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Itt van hozzá egy leírás:

[link]

42. oldalon írja a Port Forwardot.

2022. nov. 27. 14:25
 2/13 A kérdező kommentje:

#1 Na igen, ez az a menüpont, ami nálam nincs. :)

De úgy rémlik, hogy van valami közvetlen URL, amivel mégis elő lehet csalni..

2022. nov. 27. 17:00
 3/13 A kérdező kommentje:

De az is lehet, hogy azért nincs, mert IPv6 óta az IPv4 NAT-olt és úgy sem működne a port forward?

IPv6-tal viszont sehogy nem érem el a gépemet.. hiába kapcsoltam ki minden tűzfalat, úgy sem.

2022. nov. 27. 21:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Azt furcsállom, ha nincs sehol olyan menüpont.

Mondjuk ha a szolgáltatód CGNAT mögé rakott, akkor hiába is, mert úgy sajnos nem menne a port nyitás.

2022. nov. 28. 10:46
 5/13 A kérdező kommentje:

Megoldottam IPv6-tal.

Ki kellett kapcsolni a Firewallt a modemen.. mert persze nem enged portot nyitni sem.

És mivel a virtuális gépemnek saját IPv6 címe van, így nincs szükség port forwardra sem. :)

Az IPv4 címet meg valószínűleg többen is használjuk, ezért nincs olyan menüpont.

2022. nov. 28. 11:48
 6/13 jonnymcf válasza:
100%

Sziasztok!

Felhívtam a Vodafon-t. IPV4-re állítottak, mikor mondtam nekik a port forwarding problémámat. Így sikerült beállítanom a router-üket.

2023. márc. 26. 16:01
 7/13 A kérdező kommentje:

#6 Igen, ezt egyszer mi is eljátszottuk régen, mert akkor még elég kezdetleges volt az IPv6 és mobilalkalmazások sem működtek megfelelően WiFi-n. Most már azért nem válnék meg tőle.

Remélhetőleg majd fejlesztenek a firmware-en, hogy kicsit okosabb legyen a tűzfal.. addig marad kikapcsolva.. úgy is van a Windowsban is. :D

2023. márc. 26. 17:28
 8/13 A kérdező kommentje:

Kiegészítés, ha valaki rátalálna a kérdésre:

Most már lehet portot nyitni, nem kell kikapcsolni a tűzfalat.

Advanced Settings -> Security -> IP and Port filtering

..és most már van "IPv6 port filtering" rész, ahol be lehet állítani a szükséges szabályokat.

2023. máj. 26. 09:51
 9/13 Eternal-life válasza:

Sziasztok.

Én ugyanezzel a modemmel szenvedek jelenleg hogy a torrentem ne passziv hanem aktiv legyen, de nem sikerül megoldani, valakinek tipp?

2024. jan. 27. 17:54
 10/13 A kérdező kommentje:

Azzal nem kéne, hogy gond legyen.

UPnP/NAT-PMP legyen engedélyezve a torrent kliensben.

Esetleg a tűzfalat is nézd meg, nem tiltja-e!

2024. jan. 29. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!