Hogyan tudok az asztali számítógépemhez rövid távra (2-3 napra) korlátlan netet biztosítani, valamelyik szolgáltatónak van ilyen ajánlata?
Szia!
Nem tudom, hogy a számlásoknál ez miként működik, de hát legrosszabb esetben is vehetsz egy dominós Telekom kártyát valahonnan, azt feltöltheted 3000 forintra, amiből levesz majd tőled azt hiszem 1100 forintot, és 3 napra kaphatsz korlátlan internetet, amit már csak meg kell osztanod a gépre. Ezt megteheted wifin keresztül, ha van külső wifis antennád, vagy pedig egyszerűen USB kapcsolat segítségével, de akár egy SIM kártyás modembe is rakhatod a kártyát, igazából teljesen mindegy, csak valahogy juttasd el a netet a gépre.
Nem akarok hülyeséget írni, sajnos nem tudom, hogy a számlásoknak van-e ilyen ajánlat, de dominósként bátran kijelenthetem, hogy nekem van ilyen, múltkor vásároltam is, mert akkor volt egy olyan akciójuk, hogy 3 nap helyett 6 napot adtak, ugyan azon az áron, és pont jól jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!