Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek lesz ebből bajom?

Szerintetek lesz ebből bajom?

Figyelt kérdés
Nem tudtam, hogy miért nem jelennek meg nyilvánosan az adataim, illetve a bejegyzéseim a facen. Még írtam is a facebook-nak egy hibabejelentést, hogy mi az oka? Továbbra is próbálkoztam, hogy mi lehet a gond, mert másnál nem tapasztaltam. Aztán a sok nézelődés közben valahol megláttam a beállításoknál, hogy mivel kiskorú vagyok korlátozták a saját védelmemben a beállításaimat. Teljesen ledöbbentem! Megnéztem a születési dátumot és akkor látom, hogy elírtam, vagyis téves évszámra kattintottam. Már réges rég nem vagyok kiskorú, nem tudom, hogy néztem el az évszámot. Nem tudom kijavítani, nem lehet, ezért most törlésre állítottam a profilt. Hát ezt nem hiszem el, hogy ilyen szerencsétlen vagyok! Lehet ebből bajom?
2022. nov. 24. 20:44
 1/4 fersk ***** válasza:
Lehet, hogy valóban kiskorú vagy, ha ezt megkérdezed... :)
2022. nov. 24. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretném törölni a profilom, de az évszámot nem lehet kijavítani. Így meg már nem szívesen használom a profilt. Most megint kezdhetek egy újat csinálni.
2022. nov. 24. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk a Discordnál ki lehet javítani, csak ott igazolnod is kell, hogy valóban annyi éves vagy, amennyinek mondod magad azzal, hogy lefotózod a személyid, vagy valamilyen okmányod, és csatolod nekik. Biztos a Facebooknak is van valamilyen hasonlóó rendszere.
2022. nov. 24. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ki fog érted menni az internetrendőrség.
2022. nov. 25. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!