Google keresési probléma?
Hosszú évek nálam is ez van. Ilyenek vannak, hogy [link]
90%-ban orosz oldalak translate fordítással.
Sok helyen néztem már, hogy mit lehetne ez ellen tenni, de érdemi infó sehol nem volt. Azzal lehet még próbálkozni, hogy a keresés után beírod hogy: -ru -com -eu stb. és akkor valamennyi külföldi találatot kiszűr. Csak hát ezt ki a bráner akarja minden alkalommal beírni..
Nekem egyébként van egy gyanúm, hogy ennek van valami köze a szolgáltatóhoz. Ugyanis ugyanarra az információra rákeresve barátnőmnél (ő telekomos és ex upc vodás vagyok) érdekes módon nem adja ki az orosz és egyéb külföldi találatokat.
Nincs köze hozzá. Nálam is ez van, pedig telekomos vagyok.
Illeve angol és magyar nyelvű találatokat ad ki a magyar kifejezésre.
Én is telekomos vagyok és nálam így is ez van. De ha a barátnődnél nem adja ki ezeket az oldalakat ugyanarra keresve, akkor van remény, hogy valami beállítás miatt van csak.
Igen, akkor is ugyanez a helyzet. :(
Én is furcsálom hogy mostanság a gugli furcsa weboldal címes weboldalakat listáz amiket az embernek szűrni kell magyarán kibogarászni a szerintem több spam weboldal közül azt ami nem az. Pl. Kézműves kereső szóra is gyakran külföldi furcsa linkes weboldalakat listáz amik magyarra vannak ugyan fordítva, de ugye a fordító nem mindig értelmesen fordítja. A SEO alapján bizonyos oldalakat hátrébb kéne sorolnia és furcsa linkesek is vannak elől ahogy az egyik váladzoló is írta, hogy pl. magyar kulcsszóra orosz végződésű linket listáz.
Nem a fordított oldalak az aggasztóak hanem a furcsa weboldallinkek.
Szerintem ezt a gugli biztonsági szakembereinek kéne orvosolnia.
* válaszoló
Nekem amugy inkább adathalász oldalaknak tűnnek ezek a fura linkes oldalak. Szóval ilyenekre ne nagyon klikkeljetek. Nem árt ilyenkor a vírusírtóval áttakarítani a mobilod vagy a géped és kémrobot keresővel. Régen nem ilyen volt a gugli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!