Hogy lehet a Gmail régi nézetét visszállítani?
Figyelt kérdés
Beléptem, és egyszer csak új nézet lett. A beállításokban nem találtam sehol, se internetet semmi infót.2022. nov. 22. 09:15
1/2 anonim válasza:
Hát, beléptem a gmailembe, és már nagyon régóta semmilyen változást nem látok :D Amikor ilyen designváltások vannak, általában X ideig még vissza lehet állítani a régi kinézetre, hogy melyik legyen, de az ilyeneknek előbb-utóbb mindenképpen az a vége, hogy a régi felület megszűnik, és az újat kell tudni használni. Én úgy emlékszem, hogy a jelenlegi designváltásnál is még tényleg régen mintha lehetett volna választani, hogy melyiket akarom használni, csak én az újat választottam. Én sem találtam semmilyen beállítást már erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!