Mivel tudnám erősíteni a wifi jelet?
Ház egyik szobájában van a router. Kazánház és a műhely a ház másik felén van (kb 10 méterre) és ott már gyenge vagy akadozik a wifi.
Ha vennék egy wifi jelerősítőt az segítene?
Ezt néztem: Xiaomi Mi Range Extender Pro
"segítene?"
Nem.
Csak az utp kábel húzás segít.
Segítene, de nem a legjobb megoldás.
Ha lehetőség van rá érdemesebb lenne kihúzni egy kábelt és berakni egy másik routert. Ez gyorsabb és stabilabb kapcsolatot biztosíta. Van jelerősítőm, használtam is, de nem a kedvenc. Van vele baj, nagyon szükség megoldás tud lenni nagyobb távok esetén. Amint lehetett húztam be kábelt és raktam másik eszközt. Kicsit nagyobb is a lefedettség, mint kellene, de éppen a kertben is tudok netezni wifiről, ha akarok.
Én évek óta használom a 30m-re levő szomszédom wifi hálózatát, és tökéletes wifi jelet produkál a jelerősítő az egész épületben és a kertben!
Ha a saját routerre kapcsolódsz, kiterjesztheted az elérhető területet.
Végül megvettem ezt a xiaomi jelerősítőt és elég jól megnövelte a wifi erősségét.
Routertől kb 10 méterre van és a jelerősítőtől még 20 méterre videót lehet nézni. 3 falon, helyiségen keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!