M1 macbook pro-n miért nincs internet?
Figyelt kérdés
Egyről a kettőre megszűnt létezni. Eddig ilyen nem volt. Amiket találtam mint megoldási metódus nem hozta helyre. Vagy azt jelzi a wifire hogy nincs kapcsolat vagy jelzi a maximum jelet de egyetlen egy oldal sem nyílik meg a böngészőben. Valaki találkozott már ilyen problémával akár megoldást is tud rá? Előre köszönöm :)2022. nov. 17. 13:57
2/5 A kérdező kommentje:
Ilyesféle létező opciókat mind megcsináltam de semmit nem használt. Érdekes mert rendes sz.gépen és iphone-on megy a net. Azért köszönöm
2022. nov. 17. 14:41
3/5 EgyGabor válasza:
Lehet router beállítási gond (wifi verziók). Esetleg MAC address szerinti tiltás. Nagyon ritka esetben még inkompatibilitás is (amikor papiron menniük kéne de mégse).
És persze lehet hardware hiba is gépben.
4/5 EgyGabor válasza:
E mellett (talán ez a legvalószínűbb). IP konfigurációs hiba van.
Azaz a WIFI-re fel tudsz menni, de az IP réteg nem megy.
Pl. fix IP van beállítva és nem a DHCP-től kéri.
5/5 A kérdező kommentje:
Útközben megoldódott a probléma. De köszönöm a válaszokat. A megoldás az lett hogy visszatettem a montery verziót az os-ből. A ventura bekavart valamiért . Ha esetleg valaki ezzel küszködne, itt egy használható opció!
2022. nov. 24. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!