Utorrent probléma másnál nincs?
Automatikus frissítésre van állítva, lehet emiatt van vele valami.
Szóval működik, fel-le-töltés ugyanolyan sebességgel mint eddig, csak valamiért magát az utorrent programot alig bírja megnyitni a gép.
Ráklikkelek, megnyitnám, vagy mikor letöltök valamit, és magától nyílna meg,
majdnem egy perc eltelik, mire megnyílik.
Tapasztalt ilyet valaki? Mi csinálhatja ezt?
2-es, és azt meg lehet csinálni, hogy amit most futtatok torrenteket, azt valahogy átmásolom ebbe a qbit-re?
Mert már én is néztem ezt a klienst, hogy esetleg erre kéne cserélni.
Csak egy gyors helyzetjelentés, letöltöttem ezt a programot,
Valóban vannak előnyei, átláthatóbb, szebb kezelőfelület, precízebbnek, kidolgozottabbnak hat, de így elsőre vannak hátrányai is, remélem ez változni fog.
Az egyik ilyen, hogy kicsit bonyolultabb a beállítása, mentés helye, korlátok, stb, az utorrent egyszerűbb, világosabb, érthetőbb, de valahogy megoldottam.
Ami viszont sokkal nagyobb probléma, az a feltöltés.
Ha átlagos, népszerű "ajánlott" torrenteket veszek alapul, amiket kicsivel a megjelenésük után letöltök, amíg az utorrent 1 nap alatt 3-4-5-szörös arányt töltött vissza, addig a qbit 0,2-t.
Ami annyira siralmasan gyenge teljesítmény, hogy nagyjából jelentéktelen.
Sokmindent még nem töltöttem le, lehet, hogy véletlenül alakult így, nem tudom, de ha így marad, az nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!