Hogyan lehet PC-n bejutni a Facebook tarskeresőre?
Figyelt kérdés
Elromlott a mobilom és szervizben lesz még pár napig. Sajnos nincs lehetőségem addig másik mobilt szerezni :( és osszeismerkedtem egy csajjal, nagyon jól elbeszelgettunk a minap és nem akarom hogy azt higyje lekoptattam. Hogyan tudok PC-n keresztül bejutni a FB tarskeresobe?(tudom csak Mobil változat létezik egyenlőre de hátha letölthető a gépre vmi alkalmazás) Megőrülök...2022. nov. 14. 12:58
1/6 A kérdező kommentje:
Kerestem őt keresztnev szerint (vezetékneve ott nincs kiirva) de sok rengeteg profilt talált a Facebook és eddig egyik fotó sem passzol rá
2022. nov. 14. 13:08
4/6 anonim válasza:
Úgy érted hogy nincs egy ismerősöd sem, akitől elkérhetnéd egy percre a mobilját? Szomszéd, munkatárs, családtag, semmi? Elég pocsék egy élet lehet.
5/6 A kérdező kommentje:
3as de ilyen programhoz nem kell a mobilt rácsatlakoztatni a PC-re?
4es:egyedul élek, szüleim-családom 450 km-re laknak, nemrég költöztem új lakhely(szóval ismerős egyenlőre nincs még, és új munkahelyem is van szóval nincs meg a bizalom a munkatarsaimmal, hogy elkerjem a mobiljukat (én se adnam oda jóformán idegennek hogy az enyémen facebookozzon)
2022. nov. 14. 14:04
6/6 anonim válasza:
BlueStack-et ajánlom, egy próbát megér. Nem kell csatlakoztatni hozzá a mobilt, új eszközként jelenik meg, a Google-fiókoddal kell bejelentkezni és telepíteni a programokat. Ha almás mobilod volt, akkor passz, nem tudom, ahhoz létezik-e ilyen emulátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!