Mit fejlesszek a PC-n, hogy bírja a youtube videókat?
Figyelt kérdés
Sima 720p-s és 1080p-s videókat szépen viszi gép de a 720p 50 fps vagy annál jobb minőségű videókat akarok nézni akkor beszaggat a videó. ASROCK FM2A68M-DG3+ alaplap van a gépbe alaplapi videókártyával és 4gb ram. Játékra nem használom a gépet ezért ha van valami olcsó megoldás amivel lehet fejleszteni akkor azt megköszönném.2022. nov. 12. 12:46
1/7 anonim válasza:
Egy új gép leginkább, használtan van olcsó Hardveraprón
2/7 P.O.C. válasza:
Lehet próbálkozni disztrét videokártyával (lehetőleg olyannal, amiben hardveres VP9). Pl GT 1030. Ezek használtan 20 ezer körül már vannak.
De ez csak a Youtube -os felhasználásod oldaná meg. Maga az FM2/FM2+ már nagyon elavult. És csak lepke fingnyival voltak jobbak a matuzsálem kori C2D, C2Q prociknál.
Úgyhogy szerintem is teljesen újítsd fel, legalább alaplap, CPU, és RAM.
3/7 anonim válasza:
FreeTube alkalmazás első körben. Ha ezzel is akad, akkor max letöltöd a Youtube videót amit nézni akarsz. Ezek az ingyenes megoldások.
4/7 anonim válasza:
Memoriát sem ártana feldobni 8-ra, 4et már lassan az oprendszer és a böngésző megnyitva megtölt.
5/7 A kérdező kommentje:
Memóriát alapból akarok bele egy 8gb-ot. Először is ez a legolcsóbb megoldás szerintem.
2022. nov. 13. 12:49
6/7 anonim válasza:
Nagyon jó, de önmagában semmire nem mész vele, el lett mondva....
7/7 A kérdező kommentje:
Megoldottam úgy, hogy a virtuális memóriát megnöveltem a fizikai memória 1.5x-re olyan 6 gb-re. Úgy néz ki egy időre ez megoldja a dolgot amíg nem lesz bele 8 gb RAM. Köszi a válaszokat.
2022. nov. 19. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!