Mit szólsz a Digi januártól többezer forintal emeli a tévé és internett havi dijját?
Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 17:05
1/7 anonim válasza:
* forinttal
* internet
* díját
Mindent emelnek, de az internetet muszáj fizetni, hiszen kell a munkámhoz. Tévét eddig sem néztem.
2/7 anonim válasza:
Semmit. Mindennek emelkedik az ára, te is elvárod, hogy a fizetésed nőjön, ők miért ne emelhetnének?
3/7 anonim 

válasza:

Mintha úgy olvastam volna hogy a hűségidővel rendelkezőknek nem emelik.
4/7 anonim 

válasza:

Ez van, ha tetszik ha nem akkor is emelnének.
5/7 CspCsj 

válasza:

Google első:
Ha hűségidőt vállalsz, akkor nem emelkedik.
Egyébként meg 1000-2000-rel lenne több, de ha elektronikus számlázásra váltasz, akkor 500-1000-rel lesz több.
Persze válthatsz szolgáltatót is...
6/7 anonim 

válasza:

Gyakorlatilag minden drágult a kenyértől kezdve a videokártyán át a szerverbérletig. Nincs mit csodálkozni azon, ha netán az internetelőfizetés is drágulna.
7/7 anonim válasza:
Váltanék, de nem tudom hogy hova. Jó lenne tudni, hogy melyik szolgáltató tudna olcsóbban korlátlan internetet szolgáltatni Várpalotán. Akármilyen lassút is, csak korlátlan legyen. Nekem teljesen jó lett volna a diginet100, nem kellett volna optikai kábel. Persze nincs mese, ha azt mondják hogy lecserélik optikaira, gyorsabb lesz, a díja meg ugyanannyi... Most meg majd jól bevasalják az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!