Ha belépek a discord-ra, de nem lépek be egy serverre se, zöldnek jelez nekem olyan embereket, akik szintén nincsenek belépve a velem közös szervereikre?
Tehát ott van X szerver, én is tag vagyok, ő is tag. De a serverre se ő se én nem vagyunk belépve (legalábbis én tuti nem, és ő se hinném mert már kilépett a munkahelyről és ez egy munkahelyi szerver...)
és mégis zöldnek jelzi-miért?
Lehet, hogy kell neki egy kis idő mire frissít. Messengeren is hasonlóan működik. Ha én kilépek utána még 1-2 percig zöldnek jelezhet engem másoknak.
Amúgy Discord mindenkit zöldnek mutat, aki elérhető, függetlenül attól, hogy meg van -e nyitva neki az adott szerver vagy nincs. Ha csak a háttérben fut a gépén a Discord akkor is zöldnek jelzi az illetőt szerintem. Ha sokáig nincs gépnél, vagy nem csinál semmit a gépen, akkor a sárga hold ikon jelenik meg, ami azt jelenti, hogy nincs gépnél. A zöld telefon ikon meg csak akkor van, ha telóról van belépve discordra.
"Amúgy Discord mindenkit zöldnek mutat, aki elérhető"
már bocs de akkor nem érted a kérdésem se!
miért mutat nekem bármilyen módon is elérhetőnek egy olyan valakit akihez sem "friend" státusz sem közös közös szerver nem köt??
És ennek alapjén miért nem mutat akár totál vadidegeneket az egész világot zöldnek? Hát pont annyi közös lenne bennünk.
Friend? Nem.
Közös szerver? Nem.
Akkor miért mutatja őt egyáltalán?
Ami azt illeti tényleg nem értem.
Ha nincs valakivel közös szerver és barátok sem vagytok, akkor mégis hol látod te azt az embert Discordon belül??
Hol bukkan fel a neve?
"Hol bukkan fel a neve?"
az "előszobában." ahol fel vannak sorolva a szerverek... de én NEM VAGYOK belépve egyre se!
#1 a hold csak akkor jelenik meg ha az adott ember beállítja. Hogyha fut a discord akkor abba a státuszba vagy amelyikbe te raktad.
Hogyha a barátlistánál van, akkor fogja is írni, mivel beszéltél vele, hogyha jobb oldalt írja akkor ott random embereket ír
Nem csak akkor. Próbáld csak ki, ha nem hiszed. Nyisd meg a Discordot gépen, bal alsó sarokban ahol a profilképed is van, zöld pötty van, de ha úgy hagyod a gépet, nem nyúlsz hozzá, akkor kb. 10 perc után átvált holdra.
Ha beállítod a holdat, akkor úgy is marad. Ha zöldre vagy téve, akkor egy idő után átvált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!