Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Magyar Kétfarkú Kutyapárt...

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt Rendkívüli Ügyek Minisztériuma weboldalának "Bejelentések" menüjét böngészve csak nekem fagy ki az asztali számítógép és az okostelefon?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból böngészném a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Rendkívüli Ügyek Minisztériumának weboldalát, azon belül is a "Bejelentések" menüt, ugyanis érdekelne hol mennyi problémát jelentettek be. Azért csak böngészném, mert asztali számítógépen és okostelefonon is rendszeresen kifagyok, újra köll indítsam a készülékeket, ha újra működésre akarnám bírni az eszközeimet. (Ugyanis percek alatt se tudok kiolvadni a kifagyásból.)

Több böngészővel is próbálkoztam: Firfox, Brave, Chrome... Mindegyiken fennáll a probléma.

Hozzáteszem nem emlékszem mikor futottam bele utoljára olyan weboldalba, ami kifagyasztotta volna az asztali számítógépemet. Talán a Flash-korszakban voltak olyan weboldalak, de ott max a böngésző murdelődött meg.

Érdekelne, hogy másnál is ilyen katasztrofálisan működik a Rendkívüli Ügyek Minisztériuma? Mi lehet az oka, hogy csak és kizárólag ettől az egy weboldaltól, ennek az egyetlen egy menüjétől fagyok ki (számítógépestől, okostelefonostól, mindenestől)?

2022. nov. 10. 10:25
1 2
 11/11 Celtix ***** válasza:
Már ki lett rakva az új oldal.
2022. dec. 18. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!