Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Véletlen küldtem egy levelet...

Véletlen küldtem egy levelet az iwiwröl azt ki akartam törölni, azt nyomtam meg, hogy kizárás azóta nem jön elö az iwiwem. Mit csináljak, hogy visszajöjjön?

Figyelt kérdés
Sürgös az egyik barátnömtöl várok levelet onnan.Rádásul kizártam pedig nem akartam.
2008. dec. 24. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ismerős és ismeretlen feladót is kizárhatsz a postaládádból. A kizárt feladótól kapott levelek automatikusan törlődnek, megnézni őket később sem lesz módod. A kizárt felhasználó úgy látja, hogy minden neked küldött levele olvasatlanul kerül törlésre. A kizárt felhasználókat vissza lehet engedni az "[Üzenetek] oldal" bal oldali menüsorában található "kizárt felhasználók" menüben.
2008. dec. 25. 23:08
 2/2 anonim ***** válasza:

HA BARÁTNÖD CSAK TUDOD A TEL SZÁMÁT AMUGY HA ISMERÖSÖD AKKOR MAJD MEGNÉZI AZ EMAIL CIMED VAGY NÉZD MEG TE HA NEM TUDSZ BELÉPNI AKKOR KÉRJ MEG VALAKIT HOGY ÜZENJEN NEKI AZ IWIW EN

HA KELL SEGITEK PRIVIBE IRD MEG A NEVÉT + A TIED VÁROS STB

2008. dec. 26. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!