Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg lehet tudni valahonnan,...

Meg lehet tudni valahonnan, hogy hova van regisztrálva, feliratkozva hírlevélre egy email cím?

Figyelt kérdés
Van lehetőség kideríteni, hogy milyen oldalakon van regisztrálva az email címem? Régen nagyon sok helyre regisztráltam közösségi oldalaktól kezdve, e-shopokon keresztül különféle hírportálokig. Ahonnan járt folyamatosan hírlevél onnan már töröltem magam illetve leiratkoztam hírlevelekről, de még mindig jönnek néha újak és újak amiket már teljesen el felejtettem, pl Snapchat és egyéb portálok. Arra lennék kíváncsi, hogy még hol lehet regisztrálva az email címem. Vagy csak készítsek egy teljesen újat amire már nem regisztrálok semmi fölösleges profilt? Már kinőttem belőle :D

2022. nov. 6. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet.

Max az emailfiokodban figyeled a hirleveleket, és egyesével leiratkozol.

Esetleg megprobálhatod ezt:

[link]

De ez nem fog minden oldalt megmutatni.

2022. nov. 6. 12:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Már biztos nincs sok, lehet már 1 se. Mert 1 éve leiratkoztam mindenhonnan, töröltem profilokat is, csak most járni kezdett még 1-2 helyröl levél azokat is már megoldottam.
2022. nov. 6. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!