Miért akadozik állandóan a netem? (Hol van, hol nincs. )
Figyelt kérdés
Kábel TV-s netem van, de pár hét óta folyton megszakad, aztán újra van. Néha hosszabb ideig nincs, néha csak pár percig, de nagyon zavaró.
Korábban soha nem volt vele semmi probléma.
2010. szept. 28. 17:51
1/10 A kérdező kommentje:
T-Home-nál vagyok
2010. szept. 28. 17:53
2/10 anonim válasza:
Számos oka lehet, jelentsd be az ügyfélszolgálaton (1412).
3/10 A kérdező kommentje:
Bejelentettem, de nem csináltak semmit, minden maradt a régiben. :(
2010. szept. 28. 18:57
4/10 A kérdező kommentje:
Ne tévesszen meg senkit a kérdés kiírásának ideje.
A probléma aktuális! Sajnos...
2010. dec. 28. 17:01
5/10 anonim válasza:
Rezetel a modemedez kábelnetnél ez mindig bejön
ha a probléma fennáll akkor jelencsed be a diszpécsernél
7/10 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen gond és nálunk a megoldás az volt hogy a villanyoszlopon el volt oxidálódva egy kábel. Mert a Tcom a régi telefon vezetékeket használja költséghatékonyságból. Egy szerelőt kell kihívni és akár ezt felvetni neki.
8/10 anonim válasza:
És nektek mégis hogy oldotta meg a szerelő?
9/10 anonim válasza:
Nekem is hasonló, csak nem T-Home-s vagyok.. Párszor újradugom itt a gépnél is, meg a netnél is. Aztán van újra;)
10/10 A kérdező kommentje:
T-Home kábel tv-s netünk van.
Sokszor elmegy a net. Ilyenkor modemet kihúzom és visszadugom. Gyakran ez helyrehozza egy kis időre, de néha ez sem.
Van amikor hosszan jó.
2010. dec. 28. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!