A napiszar.com mennyire népszerű oldal manapság?
Figyelt kérdés
Kb 10 éve nagy divatja volt2022. okt. 28. 22:59
1/9 anonim válasza:
Szerintem már nem igazán népszerű,sőt én azt is hallottam hogy már megszűnt,de nem vagyok benne biztos.
2/9 anonim válasza:
Erre azt mondják, hogy "nomen est omen", vagyis a nevében az előjel,
a nevében a lényege.
Ugyan, milyen ember az, aki ilyen nevű oldalt megnyit?
3/9 anonim válasza:
Kb ahogy írod, 10 éve, akkoriban még némi humor volt rajta és mellette néha iylen szemétkedés szint, mára meg kb csk lányokat pakolásznak fel szemétkedésből.
4/9 anonim válasza:
Megnéztem erre szakosodott elemző oldalakon. A havi forgalma úgy 100 körül van, de régen nagyon népszerű volt.
5/9 A kérdező kommentje:
Mit jelent, hogy a havi forgalma úgy 100 körül van?
2022. okt. 29. 11:47
6/9 anonim válasza:
Hát hogy havonta átlagosan kb 100 ember nézi az oldalt.
7/9 A kérdező kommentje:
Az nem sok.
2022. okt. 29. 11:52
9/9 NyokeeZsoltTinKA válasza:
Annyira ismert volt, hogy még az RTL Klub - Házon kívül riportjában is benne volt példaként, hogy az emberek miket megosztanak magukról a közösségi oldalakon és ez a munkáltatók szempontjából nem túl előnyös.
Amúgy a mai napig működik, de kategóriákat tekintve nagyjából ugyanaz ismétlődik. Régen tudott újat mutatni, ezért volt népszerű.
Próbálkoztak facebook oldallal, de hamar letiltották őket. Lényegében emiatt is esett a népszerűsége, a fb mint információforrás hamar leszorította.
Volt egy kistestvére is, a netszar.com kevesebb aktivitással, kevesebb tartalommal, de ma már nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!