Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Onvideo-ról mivel lehet...

Onvideo-ról mivel lehet filmet letölteni ?

Figyelt kérdés
A beépülő progik nem segítenek sajnos.

2022. okt. 28. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a torch browser-el.
2022. okt. 28. 18:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak beépülőként letölthető, lehet rajta keresztül a címsorból keresni, de semmit nem ad ki a letöltéshez, pedig a Torch oldala szerint csak egy gombnyomás.. Nem értem.
2022. okt. 30. 09:34
 3/5 SteveMPi válasza:

SZIA! BEÍROD EZT: [link] EZ EGY LETÖLTŐ OLDAL UTÁNA RÁKKATTINTASZ HOGY AZ ORIGINALT TÖLTSE LE, NE FOGLALKOZZ VELE MERT EGY PHP FILE-Fog feldobni, de ez tartalmazza az eredeti file-t, méretével együtt, majd utána átnevezed a filet a commanderben MP4-gyé.

Így megy . Most csináltam én is. CSALAFINTA TRÜKK... bOCS A SZ@R Caps-ért....:-)

Enjoy!

2023. febr. 19. 09:07
 4/5 Ujkistigris válasza:
Üdv! Köszönöm a hasznos tanácsot. Én az MP4 BACKUP-ORIGINAL sorban a DOWNLOAD NOW-ra kattinva egy az egybe letudtam tölteni a TENET-et MP4-ben. Firefox böngészőt használok Video DownloadHelper kiegészitővel.
2023. márc. 9. 07:58
 5/5 SteveMPi válasza:
Örülök hogy segíthettem! :-) Én chrome-ot,stb-t (videához), youtube hd downloader-t, meg ezt...
2023. márc. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!