Miért nem seedel a bittorrent nCorerra? (de piratebayre meg igen)
Qbitorrentet használok már egy ideje, és kb semmit nem seedelnek a torrenteim, van hogy egy 8 gigás fájlból 300 megát töltöttem vissza. Próbáltam utána olvasni, a port forwarding tűnt megoldásnak. Azt megcsináltam és láthatóan működik... kb az egy piratebayes torrentemre.
Az nCoreosak is seedelődnek néha, 1-2 gigát már visszatöltöttem a legtöbből, de amikor ránézek mindig szürke. Ellenben a piratebayes mindig kék (aktívan seedel) és 1 nap alatt már majdnem 400 gigát töltöttem vissza abból az egy torrentből. Mi lehet itt a gond?
Én nem értek hozzá, de amiből még olvastam a peerek hiányára tippelnék, de azt se értem mert az ncore-os torrenteknél ilyen 5-10 másodpercre csatlakozik rá 1-2 peer aztán vissza megy 0-ra a számuk
A seed nem egyenlő a feltöltéssel.
Másrészt meg tapasztalataim szerint az nCore nem mindig a valós állást mutatja. Bizonyos időközönként frissít csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!