Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Pirosan kezdett el villogni...

Pirosan kezdett el villogni 10 perce a routeren az LOS led, pirosan, Mi történt? Azóta nincs net?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 01:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az annyi hogy az optikai kábelen nincs semmi jel.

Valószínű szolgáltatónál van a gond.

2022. okt. 25. 02:46
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Bármi lehet, mivel nem tudjuk pontosan melyik LED és milyen router.

Próbáld meg egy percre áramtalanítani, illetve ellenőrizd a vezetékek csatlakozását (esetleg egyesebel3kihúz-bedug).

Ha látszólag minden rendben, akkor adj neki áramot, majd várd meg, hogy mi történik.

Ha ezután nem áll helyre, akkor jelentsd a hibát a szolgáltató felé (feltéve ha a hiba az általuk adott készüléknél jelentkezik)

2022. okt. 25. 02:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
LOS - Loss of Signal, ez elég egyértelmű, nincs jel a szolgáltató felől, első jól írta.
2022. okt. 25. 03:16
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! sajna azota sincs valtozas, felhivtam oket (digi) es a sajat routerukkel van a gond egy nem tul modern Zte darab...megneztem de minden kabel a helyen van, amiota bekotottek senki nem nyult hozza, tehat kulso behatastol mentes. Ujrainditottam de ugyanaz...az ugyfelszolgalat annyit mondott, hogy latja bentrol is, hogy nincs jel, de nem tudja miert es atadja a hibajelenseget egy kolleganak es elmeletileg tavolrol orvosolhato, ha megsem akkor 5500ftert kikuldenek egy szerelot es megjavitja. Ez szep es jo, de addig van kb. 800mb mobilnetem, de turelmes vagyok...csak a pontos indok kellene, hogy hogyan tud megszunni a jel. Epp sorozatot neztem, aztan egyszercsak megallt. Volt masfel ev alatt egy ket kimaradas de azok ilyen 1-2 perc alatt megjavultak. Ez most 5 ora 15 perce tart es ennyi. Biztam benne, hogy mire ebredek "megjavul" de hat persze, hogy nem. Updatelek majd, ha sikerult orvosolni a problemat.
2022. okt. 25. 05:37
 5/12 A kérdező kommentje:
ja lehet, hogy a legfontosabbat kihagytam de a PON nem js világít. Az mi egyáltalán?
2022. okt. 25. 07:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

PON

Nincs fény: Az üvegszálas összeköttetés nem jön létre.

Zöld (stabil): Az üvegszálas kapcsolat létrejött.

Zöld (villogó): Az üvegszálas összeköttetés folyamatban van.

2022. okt. 25. 07:31
 7/12 A kérdező kommentje:
de akkor ez a szolgáltató hibája nem? nincs elmaradásunk, nem mondtuk le a szolgáltatást. vagy mi más okkal történhet ilyen?
2022. okt. 25. 07:33
 8/12 anonim ***** válasza:
16%
Magyarországon nincs normális internetszolgáltató. A tréhóm régóta szar, a vodkafon azóta, amióta vodkafonnak hívják. A Digi nemrég még jó volt, de amióta Lölő megvette, egyre gyakoribb ott is a kimaradás.
2022. okt. 25. 08:11
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Karbantartás vagy valami más vis maior miatt kimarad a szolgáltatás
2022. okt. 25. 09:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy elszakadt/megtört a kábel. Akkor ők távolról azt fogják látni, hogy a gerincen van jel, de hozzád már nem jut el. Ha sokáig nem jön meg és ők továbbra is azt mondják, hogy nincs központi hiba, akkor kiszállást kell kérni.
2022. okt. 25. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!