Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csúsznak át reklámok az...

Miért csúsznak át reklámok az adblockeren?

Figyelt kérdés
Firefoxot használok, mindig frissül a legújabb verzióra. Adblocker Ultimate kiegészítőt telepítettem, ami ma délután elkezdte "félig" átengedni a reklámokat. Néhány banner megjelenik, a Youtube-on meg elkezdenek töltögetni a hirdetések, de végül nem indulnak el, hanem pár másodperc múlva folytatódik a videó.
2022. okt. 24. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert ezek a nevessincs adblockerek megjelentetik a fizetett hirdetéseket.

Használj ublock kiegészítőt és privacy badgert.

2022. okt. 24. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ublock origint használj.

A beállításaiban lehet alkalmazni egyéb szűrőket is. Pl az adguard listájáról. Nagyon szépen be lehet állítani. Semmit nem enged át.

2022. okt. 24. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ez működött! Nem tudom, az AU miért romlott el, éveken át szépen megszűrt mindent. A Ublockkal megint zavartalan a vétel.
2022. okt. 24. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#1-es kommentben leírtam. Fizetett reklámok sorát engedi át. Ebből van bevétele a fejlesztőknek.
2022. okt. 24. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Valahol elvileg ki lehet kapcsolni, hogy azokat se engedje át, mintha egyszer ezt olvastam volna.
2022. okt. 24. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert az 1 nagy szr már pár éve. Szedd le és tedd fel az adblock origint. Gyorsabb, nyílt forráskódú és nem pénzelik, hogy átcsússzanak rajta a reklámok.
2022. okt. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!