Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Zárolta a Tinder a profilomat,...

Zárolta a Tinder a profilomat, tegnap regisztráltam. Hitelesítést kér, viszont nem tudom, hol kell beállítanom a kamera használatát. Hol kell beállítanom?

Figyelt kérdés
Köszönöm a sok retusált és kamu profilnak, hogy engem mint átlagnál dekoratívabb nőt tiltanak le... Teljesen valós képekkel regisztráltam.

2022. okt. 22. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Alkalmazáshoz a telefon beállításoknál lehet olyat találni, hogy alkalmazás és az engedélyek, ott megadhatod mihez férhet hozzá.
2022. okt. 22. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:

A telefonod beállításaiban keresd meg az alkalmazásokat, azon belül a tindert. Ott az engedélyeknél megadhatod az engedélyt az appnak a kamera használathoz.

De. Szerintem ne Tinderen akarj ismerkedni.

2022. okt. 22. 12:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem az applikációt használom, hanem mobil böngészőt. Így nem tudom beállítani, mert nem enged csak hitelesítés után belépni.
2022. okt. 22. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha annyira dekorativ vagy, miert nem ismerkedsz normalisan? Inkabb mas oka lehet, hogy kitoltottak. 😂
2022. okt. 22. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Chrome? Akkor a böngészőnek adj hozzáférést a kamerához.
2022. okt. 24. 17:05
 6/6 anonim válasza:
Sikerült?Nekem nem fogadja el az igazolványképem pedig már párszor beküldtem..Engem alacsony kor miatt jelentettek (20 eves vagyok)
2022. dec. 2. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!