Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook! Lehet törölni saját...

Facebook! Lehet törölni saját posztot úgy, hogy már nem vagyok benne a csoportban?

Figyelt kérdés

Visszalépni nem megoldható.

Az 'Activity log'-nál viszont most tudtam törölni.

A csoportból törlődött ilyenkor?

2022. okt. 20. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem törlődik, de ezt le kell tesztelni. De utólag nem tudod törölni (ha ott maradt), mivel előfeltétel, hogy belépj oda.
2022. okt. 20. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Az, amit mondtál a színpadon, nem szívódik vissza a hallgatóság füléből, és az erről készült videófelvételekből sem törlődik, amikor lemégy a színpadról...
2022. okt. 21. 11:28
 3/6 A kérdező kommentje:

De mi az anyám földiepre szívódjon vissza???

Egy hirdetést adtam fel, hogy valami elvihető ingyen mert nekem nem kell már. És már elvitték. Nem aktuális.

Ezen milyen hallgatóság szívózzon?????

2022. okt. 21. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor értelmezd újra a #3 válaszoló mondatait. De ne szó szerint...
2022. okt. 21. 12:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Értettem elsőre is, hogy azt hiszi valami lejáratót/hülyeséget/trágárt/kellemetlent mondtam a csoportban ami miatt kirúgtak.

Szó nincs erről.

Ehhez képest képtelen volt válaszolni a kérdésre. Ment a piros kéz.

2022. okt. 21. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha aktivity lognál tudtad törölni és eltűnt onnan, akkor valószínűleg sikerült törölnöd. Ellenőrizni viszont nem tudod anélkül, hogy be tudnál lépni a csoportba.
2022. okt. 24. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!