Letiltott a messenger 3 napra, hol lehet felülvizsgálatot kérni?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek küldtem egy képet, ami egy homemade barkácsolt szerszámot ábrázolt, ezen pedig volt egy olyan elem, amit a facebook algoritmusa élet kioltására alkalmas eszköznek ítélt, és blokkolt 3 napra. Ha úgy vesszük, az az eszköz a képen valóban félreérthető (hegyes, és fényes), de az algoritmus tévedett elsősorban. Mi a teendő? Sose volt még részem ilyenben.2022. okt. 17. 20:06
2/7 A kérdező kommentje:
Nem is arról van szó, mert amúgy is meg akarom szüntetni a profilom, csak egy AI engem ne tiltogasson már le olyanért amit nem is csináltam :D szimplán az elv
2022. okt. 17. 20:12
3/7 qkker1 válasza:
Mire elbírálnák a fellebbezést, letelne a három nap.
4/7 anonim válasza:
Csak egy a megszámlálhatatlan hibajelenség közül
5/7 anonim válasza:
Legközelebb FTP-n küldd át a képeket.
6/7 anonim válasza:
Sehol, a Facebooknak gyakorlatilag nincs supportja.
7/7 anonim válasza:
"egy AI engem ne tiltogasson már le olyanért amit nem is csináltam :D szimplán az elv"
Akkor elküldted a fegyvernek látszó tárgyat vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!