Van internet, de még sincs, ez miként lehetséges?
Van hálózati (lan) internet, de az asztali gépen mégsem töltenek be az oldalak, vagy csak nagyon lassan. Néha megjavul. Viszont, az internetkapcsolatot tökéletesnek mutatja, mindvégig, így a hibakereső sem talál semmit sem.
Ugyanez a jelenség játszódik le a vodafone mobil stickkel is, melynek software-je is tökéletes kapcsolatot mutat, de szinte egyáltalán nincs internet.
Mindkét kapcsolat működik egy laptopon - tehát, nem a szolgáltatással van probléma.
Közben újraraktam a windowst is, de semmi sem változott.
Ezután megnéztem a biosban (GigaByte alaplap) az ethernet beállítását (hátha valami félüzemmódban megy), de nem nagyon találtam ilyesmit.
Az eszközkezelőben a gigabit ethernet is jól működik.
Olvastam, hogy a hálókártya is megadhatja magát, de ha így van, akkor az usb-s vodafone internet miért nem működik? Vagy ahhoz is köze van a kártyának?
Mi lehet a baj? Nagyon elkeserítő, mert a munkaeszközöm, és már majdnem két napja szenvedek vele. Ha nem írtam le mindent, kérlek kérdezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!