Instagram kikövetések térképezése lehetséges?
Látni mind AppStore-ban, mind Google Play-en olyan alkalmazásokat, amelyek által (az instagram fiókunkkal összekapcsolva, ezáltal minden belépési adatot kiszolgáltatva ennek a külsős appnak) a profilunkat kikövető embereket is láthatja az ember. Ez ugye egy olyan feature, amelyet az instán belül "hivatalosan" nem lehet látni. Van esetleg olyan alkalmazás az AppStore-ban, amely erre a célra bevált már valakinél? Esetleg van olyan, aki próbálta ezeknek a fizetős változatát is, amely elméletileg sokkal részletesebb statisztikákkal is ellát?
(Én az Ig Followers nevűt próbáltam, amely be is vált, de kaptam egy figyelmeztetést az instától, hogy a felhasználóm tiltásra kerülhet gyanús tevékenység miatt. Egészen biztosan ez volt mögötte, ezért töröltem, erre keresek alternatívát).
Nem
(És ha megadod a személyes adataidat még jól vissza is élhetnek velük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!