Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-en nem tudok ajánlatot...

Ebay-en nem tudok ajánlatot tenni a termékekre. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Pár napja jelentkezett a probléma, azt hittem eddigre meg fog oldódni, de nem.

Attention buyer

We are unable to send your message at this time.{e138341-1203464x}

Ezt írja.

Kiderült, hogy nem egy termékre, hanem mindegyiknél ezt írja. Próbáltam app-on és safari böngészőben is. Próbáltam különféle összegekkel. Próbáltam olyan profilról, ami 8 éves, sokat használt, de friss, 1-2 rendelésre használt profilnál is ezt írja.

Ezelőtt gond nélkül tudtam használni. Licitálni tudok.

Beírom az összeget, review offer és utána ugrik fel. Arra az oldalra nem jutok el, ahol a véglegesítse az ajánlatát gomb van.

Ma próbáltam az ügyfélszolgálattal egyeztetni, 36 percig írogattunk, írta h valamiket próbálgat állítgatni a profilomon, de nem javult a helyzet :(

Esetleg más tapasztalt ilyet? Mi lehet a megoldás? Mi a gond?

2022. okt. 12. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt olvastam ez egy bug, amit majd javítanak egyszer.

Addig is megpróbálhatod pl. telefonos app-ról hogy azon működik-e.

2022. okt. 13. 18:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Most beszéltem újra az ügyfélszolgálattal. Ma már írták, hogy bug van.

Appon próbáltam eredetileg (2 eszközön is). Azt Safari böngészőben, Google Chrome-on. Mindenhol ugyanaz.

Csináltam teljesen új profilt is, olyan böngészőn, amin még sohasem nyitottam meg az ebay-t. Ott se működött.

2022. okt. 14. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!