Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudja egy játékszolgált...

Hogyan tudja egy játékszolgáltató ellenőrizni, hogy egy telefonszám milyen típusú előfizetéssel rendelkezik (kártyás vagy számlás)?

Figyelt kérdés

"Ezzel összefüggésben a mobilszám nem tartozhat majd pre-paid előfizetéshez sem, hiszen ezzel viszonylag olcsón és könnyen ki lehetne cselezni azt - amire azonban így nem lesz mód."

[link]

2022. okt. 11. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A szolgáltatótól...
2022. okt. 11. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Például ha egyenlegfeltöltés indítasz számlás előfizetésre, nem fog átmenni. Ezen az elven már tudnák is ellenőrizni hogy kártyás vagy számlás vagy-e. De ez csak egy módja, a másik, amit valószínűleg alkalmazni is fognak, hogy a szolgáltatókkal közreműködnek, és egyszerűen lekérdezik ezt tőlük.
2022. okt. 11. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak országok ahol a prepaid névtelenséget jelöl. Ők a névtelen csalókat akarják kiszűrni.
2022. okt. 11. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Vagy a szolgáltatótól, vagy majd bekérnek egy számlát regeléskor, ami feltöltősnél meg nincs.

Nem szoktam játszani, úgyhogy nekem ez újdonság, hogy ilyen van. De ez elég nagy genyóság. Akinek nincs szükséges havi díjas előfizetésre az nem játszat? Nekem sem lenne feltétlen szükséges már a havidíjas, gondolkodom is hogy átmegyek kártyásba, mert van céges teló is.

2022. okt. 12. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!