Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mall.hu tapasztalatok?

Mall.hu tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem egy terméket (ebook), azt írták 1 munkanap a banki átutalás feldolgozása. Árukeresőn láttam, hogy 2021-ben III. helyet ért el, mint az Ország Boltja, jó vélemények, gondoltam nem lesz ebből semmi baj (még mindig remélem). De ma még mindig azt írja, hogy fizetetlen tétel. Jobban rákerestem, és rengeteg negatív véleményt olvastam, de azért pozitívat is, viszont túlnyomó többségben a negatív vélemények jöttek szembe. Máshol meg épp a pozitívak. Mi az "igazság"? Mennyire kell tényleg félnem, hogy lenyúltak közel negyvenezer forintot, és majd futhatok a pénzem után? Másnak van itt a nem túl távoli múltból velük tapasztalata?
2022. okt. 10. 19:05
 1/1 anonim válasza:

Szia, nekem pozitív tapasztalatom volt velük, egy fejest rendeltem ami 2 nap alatt itt is volt, bár igaz utánvétes megoldással rendeltem.

Amennyiben banki átutalással vettél valamit a bankod telefonos appjában lekövethető illetve a számlakivonatodban amit havonta kapsz. Tehát van bizonyítékod hogy kifizetted azt a cuccot. Mivel 1 munkanap az átfutási idő azt várd meg mivel a bankokban a pénz alapból utalási periódusokban megy át illetve van azonnali utalás de szerintem itt mindenképp türelmesnek kell lenned. Ha gond van akkor sajnos mindenképp neked kell futkosnod hogy bizonyítsd jó számlára ment a pénz illetve hogy tőled és mikor.

2022. okt. 11. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!