Kepkuldes.com regisztráció nélkül feltöltöttem egy privát képet, mások akiknek nincs linkje meg tudja nézni?
Figyelt kérdés
Csak egy embernek akartam küldeni és privát adatok vannak rajta, meg tudják nézni idegenek?2022. okt. 10. 16:21
1/3 anonim válasza:
Képküldés.com-on nincs publikus galéria. Csak az látja a képet, aki birtokában van a linknek. Ha valaki valahonnan megszerzi, esetleg egy külső szoftver segítségével végigpróbálgatja az összes lehetőséget az más tészta.
Ha jól rémlik egy idő után automatikusan törlődnek a feltöltött képek, az adatvédelmi nyilatkozatban és a szerződési feltételekben nem találtam semmit, de lehet, hogy csak vaksi vagyok...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
2022. okt. 10. 21:31
3/3 anonim válasza:
Nem garantálja semmi, hogy a nem találja meg senki a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!