Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha 19:00 órakor előfizettem...

Ha 19:00 órakor előfizettem napi badoo prémiumra, akkor az mikor újul meg, holnap 19:00 vagy már éjféltől?

Figyelt kérdés
Csak a napot írja, pontos időt nem.

2022. okt. 9. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ezt pontosan nem tudom de lehet csak arra a napra vonatkozik. Van egy rossz hírem. Ha átlagos pasi vagy akkor bármire előfizethetsz ezeken a pénzlehúzó oldalakon talán ha 5-10%-al nagyobb lesz rá az esélyed hogy több egyezés fog jönni és azok közül lesz olyan nő aki méltatni fog válaszra és eltudtok beszélgetni amiből aztán randi is lesz. Erre nagyon kicsi az esély mert mindenki az egóját fényezi már csak és sokan a kapcsolatukkal felxelnek de ez inkább badoora igaz. Élőben próbálj ismerkedni ne ezeken a bűnszervezet oldalakon!
2022. okt. 10. 07:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha viszont nő vagy amit kétlek mert csak a pasik szoktak előfizetni mert nekik van alig matchük a nők előfizetés nélkül is elérik minden órában a 99 like és mínimum 30 üzenetet, nekik csak értelmesen és több energiát belefektetve kellene ezeket az oldalakat használniuk és ügyesebben szűrni. Ha előfizetésen gondolkodsz akkor 99,9% hogy férfi vagy!
2022. okt. 10. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!