Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem lehet már (többször)...

Miért nem lehet már (többször) szerkeszteni, törölni FB kommentet?

Figyelt kérdés
Neha csak parszor enged szerkeszteni kommentet mar, neha egyszer sem. Sőt törölni sem! Profil -> tevekenysegnaplon keresztul lehet ilyenkor torolni, de ez mi? Regebb nem igy volt.

2022. okt. 9. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Bármennyiszer lehet szerkeszteni és törölni.
2022. okt. 9. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Én többször csak négy-öt lépcsőben vettem észre összes hibámat, meg gyenge fogalmazásaimat, sosem volt sorozatos visszahívással és belejavítással probléma. Lehet, hogy te másik bolygón élsz.
2022. okt. 9. 21:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ment a negativ xd

Nálam van hogy már elsőre sem! engedi szerkeszteni/törölni helyben. De van hogy csak 3-4-5-ödikre.

Masodik kommentje ertelmezhetetlen. Mitol elek masik bolygon? Amit leirsz mitol nem sorozatos? Ugyan arrol beszelek mint te, hogy van hogy atfogalmazok vmit, van hogy elirtam vmit es nem olvastam at jol, es akkor kijon par szerkesztes, de nem hagyja. Epp ez a kerdes...

2022. okt. 15. 06:55
 4/7 anonim válasza:
nekem ez még nem tűnt fel. (igaz, én ritkán szerkesztek bármit is a facebookon.) viszont szerintem ezt jelezned kéne a facebook felé. Nekem is egyszer problémám volt azzal hogy nem tudom a képet amit felraktam leszedni, jeleztem és visszaírtak, segítettek. Úgy hogy bátran tudom ajánlani.
2022. okt. 15. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Amit leirsz mitol nem sorozatos?"

Hajjaj...

2022. okt. 15. 21:44
 6/7 A kérdező kommentje:

4es wow :D

En nem tudom a facebook supportot komolyan venni miota egyszer tiltottak 30 napra mert benne volt a mondatomban, hogy "szarva" mint hogy "a szarvasmarhanak szarva van" pl es vki jelentette a kommentem es instant tiltottak, de persze mikor en bejelentettem kb 15-20 kommentet ahol irtak csunyabb valtozatait a testnedveknek, ejszakai pillangoknaj, satobbi es par nap mulva kapom hogy semmi sertot nem talaltak. Es mindig ez van. En barkit jelentek, semmi, engem vki jelent instant komment torles.

De az azert respect hogy segitettek neked legalabb.

5-os xd "hajjaj" - de a gyereknek 0% az ertekelese xd biztos neki van joga hajjajozni. Na m1.

2022. okt. 19. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

A hajjaj azért van, merthogy egyszerű mondataimat totálisan nem értetted. "Amit leirsz mitol nem sorozatos?" Ki mondta, hogy nem az? Arórl beszéltem, hogy sorozatosan javítok, tehát egy hosszabbat írok, és látok benne két elgépelést, akkor javítom, aztán a következő kettőt, és ígí tovább, tehát sokszor javítok egyet, és lehetséges, sosem tiltott még le.

De hát a felfogóképesség, ugye, az a teremtő ajándéka, kinek van, kinek nincs.

2022. okt. 19. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!