Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail-en minden normális név...

Gmail-en minden normális név rég foglalt. Komolyan kinéző e-mail címet hogy regisztráljon az ember?

Figyelt kérdés

Ha gyakori nevem van, mit csináljak, ti mit csinálnátok?

Nyilván számsor a végén komolytalan, hát értelmetlen betűket beletenni vagy például a névből kihagyni egy-két magánhangzót.

Ti mit csinálnátok?

2022. okt. 9. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

"Szerintem a személynév a komoly."

A véleményed meg komolytalan.

2022. okt. 14. 08:19
 12/14 anonim ***** válasza:
19%

Nem, a komolytalan az, amit te csinálsz.

Önkényesen, és következetlenül felállítasz egy neked tetsző elvet. Miszerint csak és kizárólag az a "komoly" e-mail cím, ami vezetéknévből és keresztnévből áll. Miért? Mert te azt mondod. Ennyi az "érv".

Nem, nem ettől lesz valami komoly, vagy sem. Főleg, hogy egy ingyenes szolgáltatóról beszélünk. Vagy ha már nagyon kekeckedünk: akkor az, hogy ott van a végén a gmail.com, vagy outlook.com, az miért nem komolytalan? Megint csak egy buta, önkényes határvonal. A kovacsbela@outlook.com az rendben van. A kovacsestarsabt@outlook.com már nem. Mert az nem komoly. És mondjuk a villanyszerelo@kovacs.com? Most az komoly, vagy komolytalan?

Nevetséges ez a kategorizálásod. Aki kötekedni akar, az úgyis kötekedni fog. Aki meg levelet akar írni, az levelet fog írni.

"Kár, hogy a gmailnél nincs választható végződés."

És az mit oldana meg?

"Lehet megpróbálom a hotmailt vagyis outlookot inkább."

Hajrá.

"Ti mit csinálnátok?"

Én azt, hogy nem rugóznék hülyeségeken.

Egyedül a munkahelyi címemben van bent a teljes nevem, csak mert ott az a szokás. A privát címem az egyik becenevem és a születési évem kombinációja, a publikus címem meg az a név, amivel a szakmámban ismernek. Nekem veled ellentétben pont, hogy ritka, és ezáltal nehezen megjegyezhető nevem van. Így ezt a címet könnyebb memorizálni annak is, aki nem ismer.

2022. okt. 14. 10:50
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Akkor Gmail helyett használj freemailt. 🤣
2022. okt. 14. 17:59
 14/14 A kérdező kommentje:

12-esnek,aki gondolom az előző hosszúkat is írta.

Azt javaslom, hogy találj más szórakozást. Nyilván ha fordítva tenne fel valaki ilyen kérdést akkor meg éppen az ellenkezőt írnád meg bármilyen kérdés alá képes vagy. Elég szánalmas életed lehet!

A kérdést lezártam, nem kérek több választ! VAgy ha jön is, nem figyelem.

2022. okt. 15. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!