Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kérdezi meg a Facebook,...

Miért kérdezi meg a Facebook, hogy megváltozott e a számom, vagy ez a számom e?

Figyelt kérdés

2022. okt. 7. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Mi köze van a facebooknak a te számodhoz?
2022. okt. 7. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Én a lányokat is megkérdem hogy nem változott-e meg a száma ha tetszik nekem és főleg ha nincs meg a száma.. :P
2022. okt. 7. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:

A kétfaktoros hitelesítésnél telefonszámra küldenek kódot (ingyenes), hogy be tudj lépni. Időnként rákérdez és emlékeztet, hogy még mindig ugyanaz-e a telefonszámod, mert ha időközben megváltozik és a beállításokba nem változtatod meg, akkor akár kizárhatod magad a fiókból amikor olyan számra küldi ki a belépőkódot, amihez nem férsz hozzá.

Nem kell megijedni egy ilyen kérdéstől.

2022. okt. 7. 16:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért "ijedtem", mert eléggé érdekes dolgokat tapasztalok a fiókom körül. Le is írtam itt párat, a kérdéseim között megtalálhatóak.
2022. okt. 7. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Anonim vagy ezen az oldalon, nem látjuk milyen kérdéseket írtál ki (a napi 200 másik között). A kérdéseidet csak te listázhatod ki magadnak, mások nem.

Az oldal nemcsak arra kérdez rá, hogy megváltozott-e a számod, hanem ki is írja a jelenleg beírtat. Amíg nem ír ki egy számodra idegen számot, nincs gond. De ha ki is írná, meg tudod változtatni rögtön, amíg hozzáférsz a fiókhoz.

A kétfaktoros (telefonszámos) hitelesítést érdemes bekapcsolva tartani, mert akkor sem tudnak belépni a hitelesítő kód nélkül, ha megszerzik a jelszavad.

2022. okt. 8. 07:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. okt. 8. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!