Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube-on tényleg fizetős...

Youtube-on tényleg fizetős lesz a 1080p feletti videók megtekintése?

Figyelt kérdés
Ma hallottam egy beszélgetés közben, hogy állítólag csak prémium tagság mellett lesz majd elérhető a 1080p feletti minőség. Valaki tud erről valamit?
2022. okt. 5. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek #9&10

A Dislike eltüntetése nem a legjobb ötlet.. persze értem én hogy a "csordaszellem" miatt amit sokan benyomtak valószínűleg az tükrözi is a valóságot, a tartalmi igényességet. Ez nem minden esetben van így.. (mint ahogy említettétek is Tutorial videó esetén azért baromira nem mindegy és beszédes lenne látni. Nem szeretem mikoris 12 percen keresztül magyaráz valaki egy 30mp-es műveletet.) Ha ezzel a készítőjét akarták volna megóvni a hogy ne omoljon össze a lelki-békéje ez ellentmondásba van azzal hiszen a készítője nagyon is tudja, látható az videókezelőben a pontos like/dislike arány.

- amúgy ez a reklámmentesség miatt való fizetést egy akkora hülyeségnek tartom. Semmi értelme, ha valakit zavarnak ott van a Chrome és Firefox alá egyaránt elérhető ingyenes bővítmény uBlock Origin, AdBlock.

2022. okt. 6. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont ezért fogja kinyírni jövő évtől az adblockot a Chrome.
2022. okt. 6. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Micsoda szerencse hogy nem csak az az egy böngésző létezik. :)
2022. okt. 6. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Na igen, marad a Firefox/Opera/Brave stb., viszlát Chrome és Edge.
2022. okt. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!