Facebook bejelentkezés, jelszó, sms?
Figyelt kérdés
Szóval körülbelül 2 évvel ezelőtt csináltam egy facebook profilt amit mai napig használok. És az a baj hogy szerintem nem írtam fel sehova, se jegyeztem meg már mi volt a jelszó és most már valahogy megszeretném oldani ezt a problémát. Telón vagyok bejelentkezve, és rámentem csomószor már a jelszó beállításra és ott kértem hogy küldjön sms-ben egy kódot de hiába jó a telószámom, nem küldi el. És e-mail címet is akarok beállítani de ahhoz meg a jelszót kéri amit nem tudok. :) Nem szeretnék csak ezért új profilt csinálni szóval kérlek, ha valaki tud segíteni, segítsen!2022. okt. 4. 16:34
1/1 anonim válasza:
Ha a telefonodon a Chrome-ban letároltad a jelszót, meg tudod nézni a jelszavak között (ha máshogy nem, bejelentkezel a böngésződben PC-n).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!