Ok nélkül tiltottak le facebook-ról. Ellenőrizni meg nem tudnak a covid miatt. Hogyan tovább?
Kipróbáltam ezt a "Súgóközpontot" de nem tudnak leellenőrizni mivel kevesen vannak a facebook-nál a covidra hivatkozva. Valakinek sikerült már esetleg ilyet megoldani?
(idézem újra a kérdésem)
Úgy látom nem nagyon sikerül megérteni.
1. Letiltottak facebookról
2. Van olyan lehetőség, hogy amennyiben tévesen akkor jelezzek itt meg itt.
3. Megtörtént... Fel kell tölteni a személyit hozzá!
4. Feltöltöttem és futtattam az ellenőrzést a fiókkal kapcsolatban.
5. És itt hibaüzenetet ad ki, hogy nem tudják leellenőrizni mivel nincs elég ember a covid miatt, de viszont 30 naping ezt meg kell csinálni különben törlik.
Szia!
Sajnos velem is ugyan ez történt október 3-án.... minden lehetséges ‘segítő’ linken ugyan azt dobja ki, hogy a pandémia miatt nem tudják fogadni a kérést. Ez borzasztó dühítő. Nekem 12 éves fiókot csaptak le, úgy hogy két vállalkozásom is fut rajta. :( És semmi segítség.... Néztem rengeteg videót, amin másoknak sikerül vissza jutni, de nekem egyik módszer sem jött be eddig. Sokan javasolják a vpn használatát, próbáld meg esetleg te is, nekem sajna eddig nem jött be. Jelzek ha sikerült! Bár sikerülne ... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!