Van olyan lehetőség, hogy valahogy csak a saját laptopomhoz csatlakoztassak internetet?
Ez a kérdés. Ez komoly?
Akkor lehet gyenge a wifi jel. Lehet több falon át, hűtőn át, emeleten át már gyenge.
Ha a routerrel egy szobában netezel, akkor is szar?
Vagy nem lehet, hogy valaki torrentezik közben, mint az állat?
Esetleg lépj be a router beállításaiba böngészővel, állítsd automatikus csatornaválasztásra. Ha van rá opció, próbáld ki 5GHz-en, az sokkal gyorsabb, bár szarabb a távolsága.
Ismered a viccet?
- Drágám meg kellene csinálni a csapot a konyhában, meg a villanykapcsolót a wc-ben. Ja és a routerrel is van valami, mert szakadozik a wifim!
- Nem érek rá, különben is mi vagyok én szerelő?!
Este a férj meglepődve tapasztalja, nem csöpög a csap, van villany a wc-ben.
- Mi történt, ki javította meg a dolgokat?
- Ja, csak átjött a szomszéd srác, ért mindenhez, képzeld még a routert is beállította!
- És mit kért érte?
- Hát mondta, hogy vagy süssek neki valami finomat, vagy feküdjek le vele.
- És te?!
- Hát mi vagyok én cukrász?
Valszeg van ott net csak tényleg a palid torrentezésétől akadozik.
Vegye le a letöltés/feltöltés sebességét 80%-ra.
Remélem ki tudja számolni, ha nem (szerzödés szerinti, de jobb az alapján amit mérni lehet a speedtest.net-en) Mb(Megabit) meg a Kib(köznapi nevén Kilobyte, helyesen Kibibyte - Kilo-bináris-byte) között:
mért érték / 8 x 1024
Ezt szorozza 0,8-al. A letöltés, meg a feltöltés esetében is, és írja be a torrent kliens sebesség korlátozás ablakában a megfelelő helyre.
Én a tv boxal jártam így. Akadozott a TV. Aztán rájöttem, hogy passza meg hát tőtöm a ismeretterjesztőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!