Facebookon ki szeretném törölni az összes eddig közzétett posztomat, kommentemet. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Még általános iskolában csináltam a jelenlegi profilomat, tele van olyan kommentekkel, posztokkal, amik miatt szekunder szégyenérzetem támad ha meglátom. Bedobta most is egy 11 évvel ezelőtti posztomat, instant ki is töröltem, de még biztos hogy rengeteg ilyen van. Miképp tudnám ezt véghez vinni? Vagy érdemesebb új profilt csinálni?2022. okt. 1. 14:07
1/1 anonim válasza:
A Facebook ilyen, mindent megjegyez rólad.
Egyenként tudod őket kitörölni ha el akarod tüntetni.
A profil lezárás/törlés csak a profilodra vonatkozik, a posztjaid ott maradnak és a neved is mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!