Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetne utólag kinyomozni...

Hogy lehetne utólag kinyomozni egy törölt videós youtube linknél hogy milyen videót tartalmazott a törlés előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valószínűleg megint olyat kérek ill. kérdezek ami nem létezik, de azért csak megpróbálom: szóval tudtok-e valami biztos módszert, pl. egy weboldal formájában, ahova hogy ha beteszek egy mostanra törölt vagy priváttá tett youtube videó linkjét akkor közli az előadót és a szám címét?

Tudjátok van pár zenei playlistem a youtubeon és legalábbis számomra kevés bosszantóbb dolog van annál amint amikor egy ilyen playlistben egy videó helyén már csak annyit látok pl. hogy Törölt videó, hiszen ti is tudjátok még ha meg is nyitsz egy ilyen linket a youtube már semmiféle infóval nem szolgál hogy milyen zene volt rajta.

És higgyétek el, amikor egy-egy ilyen törölt videónál mégis ki akarom deríteni hogy mégis mi volt az vannak rá praktikáim, első körben pl. már sokszor a googleon is ki lehet deríteni, mert bead mondjuk egy olyan weboldalt amelyben volt hivatkozás a számra. De sokszor a yandex is segít. Meg az archive.org is. De egyik sem mindig Ezért is volna jó valami még tutibb, még biztosabb módszer, már ha persze egyáltalán van tehát.

Előre is köszi!

2022. szept. 26. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincs, mert videó összes információja a feltöltésből van beolvasva. Ha megszűnik a videó, az információja is. Utólagos megoldás nincs, előzetesként én azt szoktam csinálni, időnként megnyitom a teljes listát, kijelölöm a szövegét és kimentem egy dokumentumba. Nem egy profi módszer, de csak akkor marad meg az infó, ha lemented magadnak.
2022. szept. 26. 18:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezt a módszert én is sokáig alkalmaztam, bár én meg screenshotokat mentettem le ilyenkor. Csak hát pont ez az, hogy idővel ráuntam mert elég körülményes volt, ezért is kerestem volna valami egyszerűbb, hatékonyabb megoldást.

De OK, ha nincs akkor nincs.

2022. szept. 27. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!